Doe mee!

Sail Leiden kan niet zonder vrijwilligers en dus niet zonder jou! Wil jij meedoen met het eerste grote Sail evenement van Leiden? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor Sail Leiden 2018 (25 & 26 juli Kaag, 27 t/m 29 juli Leiden)

 

Redactiemedewerker: je schrijft mee aan artikelen, verhalen, algemene informatie of Facebookberichten voor Sail Leiden.

Locatiemanager: je bent verantwoordelijk voor het aansturen van vrijwilligers op locatie, het ontvangen van bezoekers en het opgeruimd houden van de locatie. Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar.

Horecacoördinator: je bent verantwoordelijk voor het aansturen en roosteren van de horecamedewerkers. Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar.

Horecamedewerker: werken achter de bar tijdens het festival en uitserveren van hapjes en drankjes tijdens de openingsavond.

Informatiemedewerker: je bent aanspreekpunt voor bezoekers en geeft informatie over het evenement, looproutes of de programmering.

Runner: je bent stand-by voor diverse hand- en spandiensten. Het is een pré als je de weg weet in Leiden en beschikt over een fiets.

Bouwploeg medewerker: je vindt het leuk om mee te helpen om de verschillende locaties op te bouwen en weer af te bouwen. Je hebt geen bezwaar om te tillen. De werkzaamheden vinden vaak plaats ‘s ochtends en laat op de avond.

 

* een dagdeel is 4 uur

Stuur een mail naar info@sail-leiden.nl en geef aan waar je interesse ligt!